Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης εγκύου στο μπαούλο

Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χ...

Καρέ καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας της εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της επιμένει στην αθωότητά του και δεν ομολογεί ότι τη μαχαίρωσε.

 Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορός της 41χρονης εγκύου, μετά τη στυγερή δολοφονία.

Το χρονικό της δολοφονίας της εγκύου στη Θεσσαλονίκη
 
 Ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης της άτυχης γυναίκας, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το χρονικό της υπόθεσης δολοφονίας έχει ως εξής:

Ώρα 21:50: Ο δράστης περνά από το πεζοδρόμιο να πάει να πάρει τη Γεωργία που σε 10 λεπτά σχολά από τη δουλειά της. Σε 70 μέτρα έφτανε στο ζαχαροπλαστείο.

Ώρα 22:02: Η Γεωργία έχει σχολάσει και περνούν μαζί από το απέναντι πεζοδρόμιο στρίβοντας στη γωνία για να πάνε σε πιάτσα ταξί.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δύο συλληφθέντες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα. Ο 34χρονος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα, με σβησμένα τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη μαχαίρωσε. Μετά τη βάλαμε σε ένα μπαούλο και μεταφέραμε τη σορό της. Και εγώ τη μαχαίρωσα κατά λάθος πάνω στην πάλη. Την αποτέλειωσε ωστόσο ο φίλος της», είπε στην ομολογία του ο 34χρονος.

Όπως ομολόγησε ο 34χρονος, η Γεωργία δολοφονήθηκε με μαχαιριές υποδεικνύοντας παράλληλα στους αστυνομικούς το σημείο που πέταξαν τη σορό της. Οι δύο άνδρες τη μετέφεραν μέσα σε ένα μπαούλο, με αυτοκίνητο, σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δυο τους επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν «ληστεία» σε βάρος της 41χρονης. Ήθελαν να την ακινητοποιήσουν και μετά να πάνε στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 5.000 ευρώ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις