Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημαθία: Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του βρέφους στο Μακροχώρι – Τι υποστηρίζει η μητέρα

Ημαθία: Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία τ...

Το μόλις 6 μηνών αγοράκι έφερε κάταγμα κρανίου, κακώσεις κεφαλής, καθώς και εκχυμώσεις κι εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας

«Δεν είχα καμία πρόσθεση να σκοτώσω το παιδί», ανέφερε η μητέρα του βρέφους στο Μακροχώρι της Ημαθίας στους αστυνομικούς, που τη συνέλαβαν για την πράξη της.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 37χρονη από την Ημαθία, όλα προκλήθηκαν από την επιμονή της και την πίεση που άσκησε με το μπιμπερό στο βρέφος, για να πιει το γάλα του.

Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση σε καμία το περιπτώσεων δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της. Κι αυτό γιατί το μόλις 6 μηνών αγοράκι έφερε κάταγμα κρανίου, κακώσεις κεφαλής, καθώς και εκχυμώσεις κι εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας. 

Αρκετά από τα παραπάνω δεν μπορούν να προκληθούν μόνο από την πίεση ενός μπιμπερό στο στόμα ενός βρέφους, αλλά από ισχυρά χτυπήματα τα οποία μάλιστα προκάλεσαν και το θάνατο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και από ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής η κατηγορούμενη χρησιμοποίησε ακόμα και το μπιμπέρο για να χτυπήσει το βρέφος στο στόμα.   

Η 37χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα όπου της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μάλιστα θα διαταχθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ όπως λέει ο δικηγόρος της Δημήτρης Ζυγουλιάνος που τη συνάντησε σήμερα το πρωί «ήταν σε κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με τη λογική».

Η βρεφοκτόνος  πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ σήμερα Τετάρτη (10/1/24), το μεσημέρι, έγινε στο κοιμητήριο του Μακροχωρίου παρουσία στενών συγγενών η κηδεία του βρέφους.

Όλοι οι κάτοικοι του χωρίου στην Ημαθία αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους, ενώ όλοι κάνουν λόγο για μια κοπέλα που είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν επιδεινωθεί.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις