Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Promitheas Park Tournaments “Α. Μελιγδής”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Pro...

Φιλοξενήθηκαν δεκάδες παιδικά χαμόγελα την περίοδο των εορτών

Τα τουρνουά Κορασίδων, Νεανίδων και Παίδων, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της τρίτης σεζόν των Promitheas Park Tournaments «Ανδρέας Μελιγδής» πέρασαν στην ιστορία, αφού ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Για ακόμα μια χρονιά, Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα και έδωσαν εκατοντάδες φιλικά παιχνίδια, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και περνώντας τις ημέρες των εορτών με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Την παράσταση έκλεψαν, όπως κάθε χρόνο, οι παράλληλες δράσεις. Το "Legends Talk" που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα του Promitheas Park είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού οι νεαρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τα ινδάλματά τους. Εβίνα Μάλτση, Δήμητρα Καλέντζου και Αναστασία Κωστάκη μίλησαν στις νεαρές παίκτριες και απάντησαν σε όλες τους τις απορίες, τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον γενικότερο τρόπο ζωής τους και πώς συνδύαζαν τα μαθήματα, τις σπουδές και την κοινωνική τους ζωή, με τον πρωταθλητισμό, δίνοντας πολύ χρήσιμες συμβουλές. Το "Legends Talk" πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ, με τον ενθουσιασμό να είναι έκδηλος για τα κορίτσια, που έκαναν συνεχείς ερωτήσεις στις σπουδαίες παίκτριες του παρελθόντος, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που είχαν να αλληλεπιδράσουν με τα πρότυπά τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των "Legends Talk", πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα «προπονητικές κατευθύνσεις για το αναπτυξιακό μπάσκετ γυναικών», υπό τον Κώστα Μίσσα και την Δήμητρα Καλέντζου, ενώ ο γυμναστής Δημήτρης Δοξάκης έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «προπόνηση και ενδυνάμωση για αθλήτριες 14 έως 16 ετών».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports