Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Χρήστος Τσερεντζούλιας: Ψηλά ο πήχης και ως βοηθός Δημάρχου

Χρήστος Τσερεντζούλιας: Ψηλά ο πήχης και...

Σε νέα καθήκοντα ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας

Με τη μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού να βρίσκεται ήδη στις αποσκευές του, ο ενεργεία Αιγιώτης πρωταθλητής στην ποδηλασία Χρήστος Τσερεντζούλιας ασκεί καθήκοντα εδώ και λίγα 24ωρα σε μια πρωτόγνωρη για αυτόν θέση ευθύνης, ως Βοηθός Δημάρχου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών δράσεων και διοργανώσεων του Δήμου Αιγιαλείας.
Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος μίλησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στους Νίκο Λυριντζή και Βαγγέλη Κουτρουμπέλη, στη 'Φωνή της Αιγιάλειας' του Aigiovoice, χαρακτηρίζοντας ύψιστη τιμή το γεγονός ότι αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου.
Χαρακτήρισε ως χρέος στον τόπο και υποχρέωση στον δήμαρχο που τον όρισε ως βοηθό του, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του στην αναβάθμιση του μαζικού αθλητισμού. «Θα θητεύσω δίπλα στον καλύτερο στην διοίκηση» τόνισε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας τον κ. Καλογερόπουλο για την επιλογή του να του προσφέρει μια θέση πάνω στο αντικείμενο που επιθυμούσε και το οποίο γνωρίζει καλά.
«Το είχα πει και προεκλογικά ότι στόχος είναι να ωφεληθεί η Αιγιάλεια μέσα από σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις, με τη βελτίωση του προγράμματος που είναι σε εξέλιξη για την τόνωση του μαζικού αθλητισμού, σε συνεργασία και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και απερχόμενο πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμός, Παιδεία, Πολιτισμός' Παναγιώτη Ανδριόπουλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Αιγιώτης αθλητής με διεθνείς διακρίσεις και επί πολλά έτη πανελληνιονίκης.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports