Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρυσές Σφαίρες: Γιατί η Έμμα Στόουν αποκάλεσε «μ@@@» την Τέιλορ Σουίφτ

Χρυσές Σφαίρες: Γιατί η Έμμα Στόουν αποκ...

Δείτε το βιντεο

Η Έμμα Στόουν αποκάλεσε «μ@@@» την φίλη της Τέιλορ Σουίφτ, ενώ μιλούσε στους δημοσιογράφους, μετά τη νίκη της για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε ταινία μιούζικαλ ή κωμωδία κατά κατά τη διάρκεια των 81ων Χρυσών Σφαιρών.


«Τι μ@@@, έχω δίκιο;» είπε αστειευόμενη η 35χρονη πρωταγωνίστρια του “Poor Things” στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για την 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ, η οποία χειροκροτούσε όρθια την ηθοποιό μετά την ανακοίνωση της νίκης της.

«Τη γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί. Ήταν επίσης υποψήφια απόψε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί – αλλά τι μ@@@», αστειεύτηκε ξανά η Στόουν.

Η Τέιλορ Σουίφτ, της οποίας η συναυλιακή ταινία ήταν υποψήφια για το νέο βραβείο κινηματογραφικών και εισπρακτικών επιτευγμάτων (αλλά έχασε από την “Barbie” της Μάργκοτ Ρόμπι), δεν ήταν η μόνη που χάρηκε με τη νίκη της Στόουν.

Η Τζένιφερ Λόρενς εθεάθη να χειροκροτεί με ενθουσιασμό την παλιά της φίλη και μάλιστα ξεστόμισε “Ω, Θεέ μου” όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Στόουν. Πριν από τη νίκη της Στόουν, η πρωταγωνίστρια του “No Hard Feelings” εμφανίστηκε να μιλάει στην κάμερα: «Αν δεν κερδίσω, φεύγω».

Άλλες υποψήφιες στην κατηγορία ήταν η Ρόμπι για την ταινία “Barbie”, η Φαντάζια Μπαρίνο για το “The Color Purple”, η Νάταλι Πόρτμαν για το “May December” και η Άλμα Πέιστι για το “Fallen Leaves”.

 

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight