Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Ο Rob James Seymour δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor 2024: Ο Rob James Seymour δεύτε...

Δείτε βιντεο

Οι Μαχητές έχασαν και τη δεύτερη ασυλία του φετινού Survivor  και στην ψηφοφορία του Συμβουλίου κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμη έναν παίκτη τους, μετά τη Δώρα Νικολή.

Και αυτός που επέλεξαν οι Μαχητές του Survivor για να ρίξουν δεύτερο στον τάκο ήταν ο Rob James Seymour, ο οποίος δεν έκρυψε ότι η ψηφοφορία ήταν για εκείνον… σκωτζέζικο ντους!

 Οι Μαχητές μπορεί να ξεκίνησαν καλά και να πήραν το… τσακμάκι στον πρώτο αγώνα, αφήνοντας τους Διάσημους χωρίς φωτιά, αλλά έκτοτε αγνοούν τη νίκη. Και την αγνοούν στους δυο πρώτους αγώνες ασυλίας, που σημαίνει δυο υποψηφιότητες.

Ο αγώνας ασυλίας ήταν ντέρμπι και παραλίγο να δούμε το πρώτο flag race του φετινού Survivor.

Αλλά η Κατερίνα Δαλάκα φρόντισε αυτό να μη συμβεί και με το σκορ στο 9-8 πήρε τη νίκη από την Ιωάννα Τζαβέλλα και πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες της έξαλλα το 10-8 και τη δεύτερη ασυλία.

 

 

Τα ματσαρίσματα στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές ήρθαν στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου στο Survivor.

Οι Μαχητές, αν και αρχικά έδειξαν διχασμένοι στη ψηφοφορία, στην πορεία κατέληξαν ότι ο Rob James Seymour είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.

«Φαίνεται ότι κι εγώ έχω πάθει σκωτσέζικο ντουζ. Όχι, δεν το περίμενα. Αν με ρωτούσες στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αν πιστεύεις ότι θα είσαι υποψήφιος στο επόμενο, η απάντηση είναι όχι ούτε καν.

Ξέρω ότι το παιχνίδι αλλάζει γρήγορα και υπάρχουν πολλές ασυλίες και πολλοί άνθρωποι υποψήφιοι. Δεν το παίρνω προσωπικά και θα δώσω ό,τι μπορώ σαν μονομάχος» σχολίασε ο Rob για την υποψηφιότητά του.

 

Οι Διάσημοι από την πλευρά τους, δεν αρνήθηκαν να σχολιάσουν την ψηφοφορία, με σκοπό να… ανακατέψουν ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους τους. «Μας κοροϊδεύεται μες τα μούτρα μας» ήταν η απάντηση όταν οι Μαχητές ισχυρίστηκαν ότι είχαν συζητήσει την ψηφοφορία αλλά δεν συζήτησαν με… ονόματα. 

«Ηγέτες» στον σχολιασμό των όσων κάνουν οι Μαχητές ήταν οι Αλέξης Παππάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα… 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight