Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα -"Αν ήξεραν τι έχω περάσει"

Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα -&...

«Ήρθα στο ριάλιτι για να πάρω μία οικονομική ανάσα»

Στην κάμερα του Survivor μίλησε η Δώρα Νικολή στο επεισόδιο της Δευτέρας και αναφέρθηκε στις δυσκολίες αλλά και τις απώλειες που έχει βιώσει στην ζωή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Η παίκτρια, αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε από τους συμπαίκτες της με αφορμή την υποψηφιότητά της και εξομολογήθηκε τα όσα έχει αντιμετωπίσει ενώ δάκρυα γέμισαν τα μάτια της.

«Αν ήξερε τι ζωή έχω περάσει και τι πράγματα έχω περάσει όλα τα χρόνια μου, θα ήξερε αν θα μπορούσα να αντέξω στην πορεία. Έχω ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά. Κάποιο από αυτά είναι κι ο χαμός του παιδιού μου πριν γεννηθεί. Όταν γέννησα το τέταρτό μου παιδί κόντεψα κι εκείνο να το χάσω. Συγγνώμη» είπε αρχικά η Δώρα και πρόσθεσε: «Ήταν πάρα πολλοί οι οικονομικοί λόγοι και με πολλές δυσκολίες. Ο σύζυγός μου κι εκείνος δεν πληρωνόταν από τη δουλειά του κάποια στιγμή και εγώ είχα προβλήματα πληρωμών και στη δική μου δουλειά. Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε σπίτια. Κάποια στιγμή μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη μαζί η οικογένεια. Έχω από πίσω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου να βοηθούν σε ό,τι χρειάζομαι. Από εκεί και πάρα δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ πολύ και να τους ζητώ βοήθεια. Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor ήταν για να πάρω μία οικονομική ανάσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το δείξω αυτό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight