Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπαλαούρα για Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία σχέση με το μήνυμα που παρουσίασε»

Μπαλαούρα για Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμί...

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση, δεν έχω καμία σχέση» σχολίασε η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα σχετικά με το μήνυμα που υποτίθεται πως έστειλε η ίδια στην Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κατηγορούμενη κατά την σημερινή της απολογία.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε κατά την απολογία της, ότι έχει δεχθεί απειλές όλο αυτό το διάστημα που κατηγορείται για τους θανάτους των παιδιών της, καθώς και επιθέσεις στο σπίτι της, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο και μήνυμα που της έστειλε η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα, στο οποίο της έγραφε: «Άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρωμίσει ο τόπος!».

 Η γνωστή ηθοποιός, από την πλευρά της, τονίζει πως πρόκειται για ένα ψεύτικο μήνυμα, αναφέροντας κατηγορηματικά πως δεν το έστειλε η ίδια στην κατηγορούμενη.

«Δεν μπορώ ούτε να θυμώσω, πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το αντιμετωπίζω ως ανέκδοτο. Αν πάρω την κατάσταση στα σοβαρά, είναι μία τρέλα» είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μιλάω ποτέ έτσι, ούτε στον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου. Θέλω να βάλω τα γέλια. Έχω δει κάποιους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media με τις φωτογραφίες μου, όπως κατά καιρούς συμβαίνει σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Δεν έστειλα εγώ αυτό το μήνυμα».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight