Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Πρώτη ομαδική προπόνηση του ΣΜΑΧ "Φειδιππίδης" για το 2024

Πρώτη ομαδική προπόνηση του ΣΜΑΧ "Φ...

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων για το Πατρινό σύλλογο - Η κοπή πίτας

Την πρώτη τους ομαδική προπόνηση για το 2024 πραγματοποίησαν το Σάββατο 6/1, το απόγευμα, στο Έλος της Αγυιάς, στην Πάτρα, τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ) "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ".
Οι δρομείς του "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ' εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και έτρεξαν στις διαδρομές του Έλους και κατά μήκος του παραλιακού ποδηλατοδρόμου, καλύπτοντας αποστάσεις από 10 έως και 22χλμ.
Μετά το τέλος της προπόνησης αντάλλαξαν ευχές για καλή "δρομική" χρονιά, μοιράστηκαν κουραμπιέδες - προσφορά των "ΑΧΑΙΚΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ" -, ξηρούς καρπούς από το κατάστημα "EURONUTS' (ιδιοκτησίας του μέλους του Συλλόγου Ηλία Μπακάλη) και χυμό "ΡΟΔΙ ΑΚΡΊΔΑΣ" που προσέφερε το ιδρυτικό μέλος και υπερμαραθωνοδρόμος Χρήστος Ακρίδας.
Παράλληλα συζήτησαν για τους προσέχεις αγώνες που θα συμμετάσχει ο "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ', αρχής γενομένης από τους αγώνες "KOUMARIA TRAIL SERIES" και "ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΊΑΣ" που διεξάγονται τις επόμενες δύο Κυριακές 14/1 και 21/1, ενώ προσέφεραν και χρήματα για το «Μαραθώνιο Αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports