Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαφάνιση εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Απαγόρευσαν στον σύντροφό της να ταξιδέψει στην Αθήνα

Εξαφάνιση εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Απαγόρ...

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες -με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα-για την εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Τις έρευνες του τοπικού Τμήματος συνδράμουν και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι συνομιλίες και οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και του συντρόφου της και τα δύο τελευταία μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και την μητέρα της.

Οι αστυνομικοί εμπόδισαν σήμερα τον σύντροφό της να φύγει για Αθήνα όπως επιθυμούσε, και τού απαγόρευσαν τις μετακινήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

Οι αστυνομικοί εμπόδισαν σήμερα τον σύντροφό της να φύγει για Αθήνα όπως επιθυμούσε, και τού απαγόρευσαν τις μετακινήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

Οι Αρχές εξετάζουν ενδελεχώς το παρελθόν του συντρόφου και της αγνοούμενης και τις μεταξύ τους σχέσεις και προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ανάλογα και με κάποιες εργαστηριακές απαντήσεις που αναμένουν, ίσως οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα να μπορέσουν σύντομα να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Παραβίαση του σπιτιού του καταγγέλλει ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου
Στο μεταξύ, ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις