Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Έντονη αντίδραση της ΝΕΠ για κρύα νερά στο "Πεπανός"

Έντονη αντίδραση της ΝΕΠ για κρύα νερά σ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Χρόνιο και άλυτο το πρόβλημα παρά τις εξαγγελίες διοικούντων και κυβερνώντων

Δεν μας είχε συνηθίσει η ΝΕΠ να πρωτοστατεί όλα αυτά τα χρόνια στα παράπονα για την θερμοκρασία του νερού στο "Αντώνης Πεπανός", που πάντα τέτοια εποχή είναι παγωμένο, όσα κι αν υπόσχονται κατά καιρούς για αντιμετώπιση του προβλήματος οι εκάστοτε διοικούντες το ΠΕΑΚ Πάτρας και κυβερνώντες.

Τουναντίον σπάνια είχαμε από πελυράς ΝΕΠ αντδράσεις, κάτι που δεν ίσχυε για τον ΝΟΠ, ο οποίος πάντα ήταν μπροστάρης στα δικαιολογημένα παράπονα.

Να όμως που φέτος αλλαξαν τα πόστα...

Διαβάστε στο sportin.gr

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που λάβαμε και δημοσιεύουμε:

"Ονομάζομαι Χρυσανθακόπουλος Σπυρίδων και είμαι έφορος κολύμβησης της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών και Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Σας στέλνω αυτό το mail, για να σας ενημερώσω πως δυστυχώς στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός τα νερά μέρα με τη μέρα αντί να ζεσταίνουν, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του νέου προέδρου του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ, παγώνουν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα τα μικρότερα παιδιά αντί να αγαπήσουν το νερό και να θέλουν να έρχονται στο κολυμβητήριο, να απομακρύνονται για άλλα σπορ, τα δε μεγαλύτερα που πρέπει να προπονούνται για τη συμμετοχή τους σε αγώνες, Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλπ.να κινδυνεύουν με τραυματισμούς (που θα τους βγάλουν έξω από τους στόχους τους) και φυσικά να αντιμετωπίζουν ο,τιδήποτε άλλο από ιδανικές συνθήκες προπόνησης. Βέβαια το πρόβλημα αυτό υπάρχει σχεδόν κάθε χρόνο και δεν είναι θέμα μόνο της τωρινής διοίκησης, όμως φέτος φαίνεται ότι πάει να εξελιχθεί σε μη αναστρέψιμο. Και μάλιστα ο προβληματισμός μας (όλων των γονέων, ανεξαρτήτως ομάδων που ανήκουν) είναι πώς είναι δυνατόν να ανακοινώνεται αύξηση της κρατικής επιχορήγησης προς το ΠΕΑΚ κατά 650.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι (+76,47%) και συνολικά 1.500.000 ευρώ και τα νερά να είναι παγωμένα και μάλιστα στην αρχή της χρονιάς που υποτίθεται δεν έχουν ξοδευτεί τα χρήματα της κρατικής ενίσχυσης;;;; Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα αθλητικά κέντρα που ανήκουν στο ΠΕΑΚ, αλλά στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Με εκτίμηση,
Σπυρίδων Χρυσανθακόπουλος
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα να δημοσιευτεί, για να πληροφορηθεί και η κοινή γνώμη τι συμβαίνει στο Α. Πεπανός και να μην παρουσιάζονται μόνο ευχολόγια και λόγια παχιά που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν".

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports