Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Λε Μαν – Προμηθέας: Πάνοπλοι για το "break" οι Πατρινοί

Λε Μαν – Προμηθέας: Πάνοπλοι για το &quo...

Mε φόντο την πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League

Το πρώτο παιχνίδι για τα play in του Basketball Champions League δίνει σήμερα ο Προμηθέας Πάτρας, ο οποίος φιλοξενείται στην έδρα της γαλλικής Λε Μαν (21:30), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με φόντο την πρόκριση στους "16" του θεσμού, με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για τους Πατρινούς, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, που θα τους δώσει προβάδισμα και θα φέρει τη σειρά στο Δ. Τόφαλος, με σκοπό να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.
Μετά από αρκετό καιρό, οι "πορτοκαλί" θα εμφανιστούν πάνοπλοι, κάτι πολύ σημαντικό από άποψης timing για τους "Αχαιούς", με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του. Ο αρχηγός της πατρινής ομάδας, Άντονι Κάουαν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχει δίπλα του τους Χάντερ Χέιλ και Αντώνη Κόνιαρη, οι οποίοι επέστρεψαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Τζαμάλ Τζόουνς, που ταλαιπωρούταν από ίωση και κόπηκε ως έβδομος ξένος στο ματς με τον "δικέφαλο", αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Διαθέσιμος θα είναι και ο Χάιμε Ετσενίκε, ο οποίος έλειψε στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με την Οπάβα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports