Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Matthew Perry: Γνώριζε κορίτσια μέσω εφαρμογής και τους ζητούσε να του πάνε χάπια

Matthew Perry: Γνώριζε κορίτσια μέσω εφα...

Βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον περασμένο Οκτώβριο

Μπορεί ο ίδιος ο Matthew Perry να έβγαζε προς «τα έξω» ότι έχει «καθαρίσει» από εθισμούς και ουσίες ωστόσο όπως φαίνεται, ο ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» πάντα έβρισκε τρόπους να προμηθεύεται ουσίες.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Daily Mail…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Matthew Perry έβρισκε κορίτσια μέσα από το site γνωριμιών Raya και τα έβαζε να του πηγαίνουν χάπια, την ώρα που επισήμως, ο ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» ήταν σε 24ωρη ιατρική παρακολούθηση…

 «Συναντούσε κορίτσια μέσω app γνωριμιών και τα έπειθε να πάνε σε εκείνον. Μεταξύ 21 έως 25 ετών… Πήγαιναν και είχαν μαζί τους και τα χάπια. Κυρίως Oxycontin (ένα ισχυρό οπιώδες παυσίπονο). Έπαιρνε επίσης ναρκωτικά από παλιές φιλενάδες του. Υπήρχε ένα είδος δικτύου…» περιέγραψε μια πηγή.

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

 Αν και ο Perry που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο χώρο του θεάματος με τη συμμετοχή του στα θρυλικά «Φιλαράκια», ισχυριζόταν το 2022 στα απομνημονεύματά του ότι είχε καταφέρει να «καθαρίσει» από ουσίες, τελικά τα 9 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε για αυτό το σκοπό, φαίνεται πως πήγαν χαμένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight