Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάθιου Πέρι: Ατύχημα ο θάνατός του, πέθανε από κεταμίνη

Μάθιου Πέρι: Ατύχημα ο θάνατός του, πέθα...

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου και ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο της σόουμπιζ

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού των «Friends» Μάθιου Πέρι η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του από κεταμίνη και πνιγμό.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου και ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο της σόουμπιζ.

Ταυτίστηκε με τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα 236 επεισόδια των «Friends» μαζί με την Άνιστον και τους Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέβιντ Σουίμερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight