Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, προβολές ταινιών, κάλαντα και μουσικές είχε το γιορτινό πρόγραμμα του Δήμου

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πρ...

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 η «Ελεύθερη Ορχήστρα» θα παρουσιάσει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους δρόμους της πόλης

Με την πραγματοποίηση παιδικών προβολών, Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών από παιδιά, την εμφάνιση της Μπάντας σε συνοικίες της πόλης και εκδηλώσεις σχολείων και κάλαντα στους δρόμους, συμπληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας και ο Πολιτιστικός του Οργανισμός για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στο «Πολυχώρο Πολιτισμού» της Ιχθυόσκαλας και σε δημοτικά σχολεία την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα προβλήθηκαν οι παιδικές ταινίες «Ο απίθανος Μόρις» και «Ο μικρός Νικόλας».

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην Ιχθυόσκαλα τα παιδιά υπό την καθοδήγηση καθηγητών του εικαστικού τμήματος δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Η μπάντα του Δήμου Πατρέων άφησε και φέτος το δικό της μουσικό στίγμα στις εκδηλώσεις για την «υποδοχή» των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας σε Χριστουγεννιάτικες γιορτές σχολείων και στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που διοργάνωσε η «Κιβωτός της Αγάπης».

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του ΚΕΠ το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού πραγματοποίησε το δικό του «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» ενώ την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου η «Ελεύθερη Ορχήστρα» τραγούδησε τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις «κλείνουν» με την προβολή στην «Ιχθυόσκαλα», απόψε Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, της παιδικής ταινίας «Ο ευγενικός κύριος Λίνκ».

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η «Ελεύθερη Ορχήστρα» θα παρουσιάσει πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture