Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Οι 10 κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών σύμφωνα με το περιοδικό Variety

Οι 10  κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές όλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λουσίλ Μπολ και Τζον Χαμ οι επικεφαλής πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων επιτυχιών από το ’50 μέχρι σήμερα

Kάποιοι ενδεχομένως θα σκεφτόσασταν στη λίστα τη σειρά «Friends» με τον πρόσφατα αδικοχαμένο Μάθιου Πέρι. Η ακόμα τωρινές επιτυχίες του Netflix όπως «Stanger Things» ή «Pinky Blinders». Oμως το εξειδκευμένο στη showbiz περιοδικό Variety μέσω του Daniel D'Addario, Chief TV Correspodent, κυκλοφόρησε βιντεάκι με τη δεκάδα των κορυφαίων tv shows των εποχών, περιλαμβάνοντας και παραγωγές που δεν θα μαντεύμαμε.

Με αφετηρία το αμερικάνικο κοινό, καθώς από εκεί ξεκίνησε η διαδρομή των σπουδαίων αυτών projects, τα οποία έγιναν στη συνέχεια και διεθνείς επιτυχίες ο κατάλογος μας ταξιδεύει ακόμα και στα fifties! Kριτήρια δημοτικότητα, πρωταγωνιστές, ήρωες και ατάκες που αγαπήθηκαν πολύ κόντρα στην παροδο του χρόνου.

 Στην πρώτη θέση το αξεπέραστο «I Love Lucy» που παίχθηκε 1951- 1957. Ηταν η  ασπρόμαυρη κωμική σειρά του καναλιού CBS με την θρυλική Λουσίλ Μπολ. Στη δεύτερη θέση το αφάνταστα stylish σήριαλ εποχής «Mad Men». Παίχθηκε το διάστημα 2007-2009 παρακολουθώντας διαφημιστές των sixties με τον μοιραίο εραστή Ντον Ντρέιπερ στο επίκεντρο. Τον υποδύθηκε ο Τζον Χαμ, γεννώντας ένα μοναδικό ανδρικό πρότυπο. Στον κατάλογο περιλαμβάνεται βέβαια το πρωτοποριακά φεμινιστικό «Sex & the City» ενώ στο τέλος συναντάμε τις συγκινητικές «Ρίζες»- όσοι το θυμάστε χρονολογείται στο 1977 και αφορούσε τους βασανισμένους Αφρικανούς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View