Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμος Αιγιαλείας

Τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμος Αιγιαλείας

Λαμπρή εκδήλωση

Σε μάθημα δύναμης, επιμονής και κατάκτησης στόχων εξελίχθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του κορυφαίου διεθνούς μπασκετμπολίστα και κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας το βράδυ της Πέμπτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως νεαρών αθλητών των σωματείων της πόλης. 

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί φάρο και φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, είναι μια σπουδαία και ολοκληρωμένη προσωπικότητα και εύχομαι πως η σημερινή ημέρα θα αποτελέσει απαρχή για μια ωραία και ωφέλιμη συνεργασία με τον Δήμο μας, με άξονα την διάδοση και ανάπτυξη του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες» σημείωσε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, εξαίροντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τις μεγάλες του επιτυχίες, αποτέλεσμα σκληρής και συνεχούς προσπάθειας.

Διαβάστε στο sportin.gr

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε στον χαιρετισμό του και ο Κώστας Πετρόπουλος, ο πατρινός διεθνής καλαθοσφαιριστής που φέρει επάξια το παρατσούκλι «Νουρέγιεφ του μπάσκετ», που μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον καλό του φίλο και συμπαίκτη και μοιράστηκε με το κοινό ωραίες ιστορίες από το παρελθόν. 

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως αθλητή και ως προσωπικότητα μίλησε στη συνέχεια ο διακεκριμένος δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ κ. Βασίλης Σκουντής, ο οποίος χαρακτήρισε το τιμώμενο πρόσωπο «σύμβολο» και «γίγαντα». «Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο "Δράκος", ως αρχηγός και ως κόουτς δίδαξε συμπαίκτες και παίκτες να μη δειλιάζουν μπροστά στους καλύτερους. Να παλεύουν, να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, να μην φοβούνται, να μην υποχωρούν. Ήταν προορισμένος να φτάσει τόσο ψηλά, ήταν ένας Οδυσσέας δεμένος σε κατάρτι» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Παίρνοντας το λόγο ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετέδωσε τις εμπειρίες του με τρόπο που καθήλωσε το κοινό. «Δεν είναι κακό να ζεις μια ήττα. Κακό είναι να μην προσπαθείς. Καθημερινά υπάρχει ένα ‘ανθρωπάκι’ που μας αποτρέπει από το να σηκωθούμε και να βγούμε εκεί έξω να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Το ‘ανθρωπάκι’ αυτό μας λέει ‘κι αύριο μέρα είναι’, μας οδηγεί σε αναβλητικότητα και ραθυμία. Αυτό το ‘ανθρωπάκι’ πρέπει να το νικάμε και να κυνηγάμε τους στόχους μας καθημερινά, είτε στον αθλητισμό, είτε στις τέχνες, είτε σε ό,τι αγαπάει ο καθένας. Κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Δοκιμάστε, ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο. Αν το κατάφεραν όσοι βρίσκονται στην κορυφή σήμερα, μπορείτε κι εσείς αύριο να είστε στην κορυφή, πάντα προσπαθώντας και μη χάνοντας το κουράγιο σας» σημείωσε μεταξύ άλλων με εμπνευσμένα λόγια ο μεγάλος αθλητής, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. 

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας επέδωσε στον Παναγιώτη Γιαννάκη τιμητική πλακέτα για την εν γένει προσφορά του στον αθλητισμό και τη χώρα και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα. Σημειώνεται ότι εμπνευστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός Αιγιώτης κ. Πέτρος Δαδιώτης.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports