Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 500.000 ευρώ στο ΠΕΑΚ Πάτρας

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 500.000 ευρώ σ...

Τα χρήματα ήδη εκταμιεύτηκαν και προορίζονται άμεσα για την κάλυψη ενεργειακών δαπανών του ΠΕΑΚ

Ενισχύθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού το ΠΕΑΚ Πάτρας με έκτακτη επιχορήγηση ύψους 500.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
"Με έκτακτη επιχορήγηση ύψους 500.000 ευρώ ενισχύθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού το ΠΕΑΚ Πάτρας. Τα χρήματα ήδη εκταμιεύτηκαν και προορίζονται άμεσα για την κάλυψη ενεργειακών δαπανών του ΠΕΑΚ, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα Σωματεία στους αθλητές και στους συμπολίτες μας.
Η καταβολή της έκτακτης επιχορήγησης είναι το επιστέγασμα της αδιάλειπτης και παραγωγικής συνεργασίας της Επιτροπής Διοίκησης και του προέδρου του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργου Αντωνόπουλου με τον αν. υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τα στελέχη του Υπουργείου.
Άλλωστε τόσο η πολιτική βούληση του Υπουργού, όσο και η αμεσότητα των ενεργειών της Διοίκησης στην κατεύθυνση της διαρκούς αναβάθμισης των εγκαταστάσεων αλλά της κάλυψης των λειτουργικών τους δαπανών, είχαν ως αποτέλεσμα και την σημαντική αύξηση κατά 75% σε σχέση με το τρέχον έτος, της τακτικής επιχορήγησης για το 2024.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports