Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 25 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια - Τα πέντε πρόσωπα κλειδιά

Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 25 άτομα που συμμε...

Τι ισχυρίστηκαν στις Αρχές

Νέα δεδομένα φέρνουν στο «φως» οι έρευνες της αστυνομίας για τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός. 

 Σύμφωνα με το ΟPEN και τη Μίνα Καραμήτρου, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 25 άτομα τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια στο Ρέντη.

Τι ισχυρίστηκαν στις Αρχές

Αυτά τα άτομα έχουν κληθεί στην Ασφάλεια και έχουν καταθέσει και παραδέχτηκαν ότι ήταν στα επεισόδια όμως ισχυρίζονται ότι δεν ήταν από τα άτομα που είχαν μαζί τους φωτοβολίδες, μολότοφ, κροτίδες και τα πέταξαν εναντίον των αστυνομικών. Λένε ότι φορούσαν όλοι full face και δεν μπορούν να τους περιγράψουν.

Τα 5 πρόσωπα κλειδιά

Υπάρχουν 5 άτομα τα οποία αν μπουν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων μπορεί να μιλήσουν και δώσουν πληροφορίες. Όμως η δικαστική αρχή τονίζει ότι για να μπουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να δώσουν ξεκάθαρα πληροφορίες για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρατείνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό 

Αναβολή μέχρι την Παρασκευή θα λάβει η προσπάθεια των γιατρών να προχωρήσουν στη νευρολογική εκτίμηση του 31 ετών αστυνομικού, που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα τη νύχτα των επεισοδίων στο Ρέντη.

 Η αναβολή αναμένεται να είναι δυο ημερών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports