Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τετάρτη 20/12 τα εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του Γεωργίου Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας

Την Τετάρτη 20/12 τα εγκαίνια της ανακαι...

Στις 12.30 το μεσημέρι - Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας μέσω του έργου TheRout_Net, προχώρησε στον εκσυγχρονισμό & στην ανάπλαση των υφιστάμενων διατηρητέων μουσείων στο Καλέντζι του Δήμου Ερυμάνθου

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του διακρατικού ευρωπαϊκού έργου TheRout_Net, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:30, στο Καλέντζι Αχαΐας.

Το TheRout_Net είναι ένα στρατηγικό έργο που υπάγεται στο διακρατικό πρόγραμμα INTERREG V/A (GR – IT). Στοχεύει στην προώθηση του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα και την Ιταλία, μέσω της αξιοποίησης πολιτιστικών διαδρομών που χαρακτηρίζονται από αργή ανάπτυξη.

ΌΠως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του έργου TheRout_Net, προχώρησε στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπλαση των υφιστάμενων διατηρητέων μουσείων στο Καλέντζι του Δήμου Ερυμάνθου, τα οποία λειτουργούν ως σύγχρονοι και ασφαλείς επισκέψιμοι χώροι. Μέσω της ανάπτυξης και της προώθησης του θεματικού τουρισμού, αξιοποιούνται οι φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι και παράλληλα εμπλουτίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις