Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος για το θάνατο του Πατρινού αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος για το θάνατο το...

Η δήλωση του αναπληρωτή συντονιστή του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Πατρινού αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, ο αναπληρωτής συντονιστής του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κυριακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Πάτρα θρηνεί σήμερα έναν νέο άνθρωπο, έναν ένστολο, ο οποίος χάθηκε την ώρα της εργασίας του, σε μια από τις καταδιώξεις που γίνονται καθημερινά από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δημοσιοποιούνται, μόνο όταν υπάρχουν θλιβερά περιστατικά.

Η οικογένεια του Χρήστου Κουρουνιώτη, συντετριμμένη, κηδεύει σήμερα το παιδί της και δεν υπάρχουν λόγια συμπαράστασης που να απαλύνουν τον πόνο τους.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού δεν μπορεί να συγκριθεί με πολλά επαγγέλματα και είναι λάθος διαχρονικό των κυβερνήσεων που δεν την έχουν αναγνωρίσει νομοθετήσει.

Από την ίδρυση της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια του καθήκοντος 150 ένστολοι και στατιστικά τραυματίζονται καθ’ έτος πάνω από 2.000.
Πέρα από την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος που έχασε την ζωή του ο συμπατριώτης μας, η σκέψη μας είναι και στον συνάδελφο του που βρίσκεται στην εντατική, όπως και σε κάθε πολίτη ένστολο η μη που η έξαρση της βίας κοινωνικής, η μη, τον βρίσκει σήμερα σε δεινή θέση, και όχι μόνο από άποψη υγείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις