Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ολυμπιακός: Πιστός στο ραντεβού του στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο

Ολυμπιακός: Πιστός στο ραντεβού του στην...

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι ακόλουθοι: Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι πιστός στο ραντεβού του και αυτό δείχνει μια συνέπεια που έχει εδώ και δυόμιση δεκαετίες στην Ευρώπη, δηλαδή από το 1998 και έπειτα.

Διότι, δεν είναι εύκολο για μία ελληνική ομάδα να συμμετέχει τόσο συχνά σε νοκ άουτ αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Η πειραϊκή ομάδα με τη νίκη της επί της Μπάτσκα Τόπολα στο Europa League στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα play offs (φάση των «32») του Conference League και σήμερα Δευτέρα (15:00) στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί θα μάθει τον αντίπαλο της στα παιχνίδια που θα διεξαχθεί στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2024. Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι ακόλουθοι: Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λουντογκόρετς.
Πέρα από την πρόκριση στο Conference League, οι άλλες 17 φορές τις τελευταίες δυόμιση δεκαετίες που ο Ολυμπιακός πέρασε στα νοκ άουτ παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης παίζοντας τον Φεβρουάριο και ενίοτε τον Μάρτιο, ήταν τα εξής:
Την περίοδο 2021-22, ο Ολυμπιακός έπαιξε στους «32» του Europa League αντιμετωπίζοντας την Αταλάντα.
Τη σεζόν 2020-21, η πειραϊκή ομάδα, μέσω του Champions League, συνέχισε στο Europa League όπου έφτασε στη φάση των «16», καθώς αρχικά απέκλεισε την Αϊντχόφεν στους «32» και αποκλείστηκε έπειτα από την Άρσεναλ.
Την περίοδο 2019-20, οι ερυθρόλευκοι, μέσω του Champions League, συμμετείχαν ως τρίτοι στο Europa League όπου έφτασαν στη φάση των «16» όπου απέκλεισαν την Άρσεναλ στους «32» και αποκλείστηκαν μετά από την Γουλβς.
Τη σεζόν 2018-19, ο Ολυμπιακός συνέχισε στους «32» του Europa League αντιμετωπίζοντας την Ντιναμό Κιέβου...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports