Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Καρδίτσα - Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος αγνοούμενος

 Τραγωδία στην Καρδίτσα - Νεκρός εντοπίσ...

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τρίτης

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρδίτσα, καθώς ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί στις 12 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε τελικά νεκρός, στην περιοχή του Προδρόμου.

Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Τι είχε πει η θεία του 26χρονου

Για τον εντοπισμό του είχε ενημερωθεί το Χαμόγελο του Παιδιού ενώ η θεία του 26χρονου είχε μιλήσει νωρίτερα την Πέμπτη στο ΜEGA.

 Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: “ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;”. Λέει αύριο θα έρθω. Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2,3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα.

Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά. Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις