Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμπίρι Αιγιαλείας: Δείτε πώς θα είναι το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή του πρώην «Mediterranee»

Λαμπίρι Αιγιαλείας: Δείτε πώς θα είναι τ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2024

Εντός του 2024, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου πολυτελούς  πεντάστερου ξενοδοχείου Mare Terra, στην περιοχή Λαμπίρι Αιγιαλείας εκεί που κάποτε βρισκόταν το «Mediterranee».

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση της εταιρείας Azur Selections, εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, κυρίως ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων, ακολουθώντας το μοντέλο leasing και subleasing , που θα περιλαμβάνει 300 δωμάτια.

Στα πλάνα της εταιρίας είναι η κατασκευή να ξεκινήσει με το νέο χρόνο και να είναι έτοιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2026. Κατά τη λειτουργία του, αναμένεται να δημιουργήσει περίπου 100 θέσεις εργασίας, ενώ θα λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την πλήρη αναδιαρρύθμιση της έκτασης, ενώ θα γίνει και αποψίλωση του χώρου, που είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές στην φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή το 2021. Ο χώρος θα είναι πράσινος, γεμάτος νερά,  φιλικός προς το περιβάλλον σε απόλυτα οικολογικά πρότυπα.

Η ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα project που θα γίνουν, όχι μόνο στην περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και τις Αχαΐας, με τον προϋπολογισμό να φτάνει περίπου τα 40.000.000 ευρώ και τη μονάδα να αποτελεί πόλο τουριστικής ανάπτυξης. Ο χώρος έχει παραχωρηθεί για 40 συν 8 χρόνια έναντι μισθώματος 80.000 ευρώ τον χρόνο από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Λαμπιρίου.

Η εταιρεία ανάρτησε ήδη στο site της εικόνες από το πώς θα διαμορφωθεί το πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λαμπίρι και τα σχέδια φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και μεγαλόπνοα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις