Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύβοια: Πατέρας δύο παιδιών ο άντρας που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα

Εύβοια: Πατέρας δύο παιδιών ο άντρας που...

Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του άτυχου άντρα στην

Θλίψη στην Εύβοια  για τον άτυχο πατέρα που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα. Δούλευε σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι τα τελευταία χρόνια…

Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του άτυχου άντρα στην Εύβοια και τους συναδέλφους του στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Σχηματάρι. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ο 52χρονος καταπλακώθηκε από βαρύ αντικείμενο και ξεψύχησε, κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου στον Ασπρόπυργο. Μετά το εργατικό δυστύχημα, η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο της χώρας, όπως και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένειά του. Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια από τον θάνατο ενός πατέρα από το Βασιλικό της Χαλκίδας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 52 ετών, σε εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο που δούλευε στο Σχηματάρι.

Οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με με πληροφορίες όλα συνέβησαν χθες νωρίς το μεσημέρι (13-12-2023) σε δρομολόγιο στον Ασπρόπυργο όταν ο 52χρονος καταπλακώθηκε από πολύ μεγάλο βάρος.

Όπως αναφέρει το evima.gr, ήταν πατέρας δύο κοριτσιών και συγγενής του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αγριόδημου, ο οποίος κατά τραγική ειρωνεία της τύχης, βρήκε επίσης άδικο θάνατο, πριν από τρία χρόνια, σε σφοδρό τροχαίο έξω από το Βασιλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις