Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στα Σπάτα: Σκοτώθηκαν ακαριαία μια γυναίκα κι ένας νεαρός

Τροχαίο στα Σπάτα: Σκοτώθηκαν ακαριαία μ...

Πώς έγινε η σύγκρουση

Τραγωδία με δυο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14.12.2023) στα Σπάτα. Μια 52χρονη γυναίκα κι ένας 25χρονος άνδρας είναι τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου.

Ήταν περίπου στις 08:00 το πρωί όταν στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδας, στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου, όταν σημειώθηκε το τροχαίο με τους δυο νεκρούς. Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν μετωπική και από τις εικόνες που «ανέβηκαν» στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλο Σπάτων Αρτέμιδος, Παναγιώτη Λάμπρου, ήταν και σφοδρότατη.

Τα δυο αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα σιδερικών και οι οδηγοί τους, μια 52χρονη γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών, σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τα θύματα από τα σμπαραλιασμένα αυτοκίνητα. Το τροχαίο έγινε όταν για άγνωστο, ακόμα, λόγο, το ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση στα Σπάτα πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα που κινούνταν προς Αρτέμιδα. Δεν είναι ακόμη γνωστό για ποιο λόγο ο οδηγός του αυτοκινήτου που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα έχασε τον έλεγχο. Υπάρχουν πάντως αναφορές πως του έσκασε το λάστιχο και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο. 

Εξαιτίας της προσπάθειας των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τα θύματα, ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα. Στο σημείο είχαν σπεύσει και δυο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.

Πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις