Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκηνές… φαρ ουέστ στην Κυλλήνη: Τουλάχιστον 10 κακοποιoί λήστεψαν εργάτες γης

Σκηνές… φαρ ουέστ στην Κυλλήνη: Τουλάχισ...

Τους άρπαξαν 5.000 ευρώ

Σκηνές… φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα στην  όταν πολυπληθής συμμορία δραστών «χτύπησε» σε σπίτι αλλοδαπών με όπλα και μαχαίρια και στη συνέχεια τους λήστεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν οι ληστές -εκτιμάται πως ήταν τουλάχιστον 10 άτομα-, πήγαν σε σπίτι που διαμένουν οκτώ αλλοδαποί εργάτες γης, «μπούκαραν» μέσα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή κυνηγετικών όπλων και μαχαιριών κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και να το βάλουν στα… πόδια.

Μάλιστα οι δράστες ήταν τόσο αδίστακτοι που χτύπησαν κάποιους από τους αλλοδαπούς που μένουν στο σπίτι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα… μελετημένο «χτύπημα» αφού οι κακοποιοί έδρασαν συγκεκριμένα, σα να γνώριζαν πως οι αλλοδαποί είχαν πληρωθεί και είχαν τα χρήματα στο σπίτι τους.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε εξέλιξη.

* Εφημερίδα «Πατρίς»

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή της Κυλλήνης, δέκα άτομα περίπου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβηκαν σε αγροικία, στην οποία διαμένουν αλλοδαποί εργάτες γης και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή κυνηγετικών όπλων και πιστολιών, μαχαιριών και σιδηρολοστών αφαίρεσαν από οκτώ αλλοδαπούς το χρηματικό ποσό των (6.390) ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και είδη ρουχισμού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Στη συνέχεια χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε αγροικία σε περιοχή του Πηνειού, όπου διαμένει αλλοδαπός άνδρας, έσπασαν την πόρτα με σιδηρολοστό, εισήλθαν στο εσωτερικό και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή όπλων και μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, καθώς και ένα  κινητό τηλέφωνο, ενώ πριν την διαφυγή τους, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του παθόντα, εγκαταλείποντας τον  δεμένο στο σημείο.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις