Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγαμε βόλτα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αγίου Ανδρέα και πήραμε γεύση αγάπης και ζεστασιάς -ΦΩΤΟ

Πήγαμε βόλτα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Λειτουργεί για την στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιερής Μητρόπολης Πατρών

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό χωριό στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, άνοιξε ξανά φέτος, τις πύλες του και ήδη έχει αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες να υποδέχεται τους Πατρινούς.

Το «πάρκο της αγάπης» λειτουργεί για την στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιερής Μητρόπολης Πατρών, καθώς και του κοινωνικού συσσιτίου «άρτος αγάπης».

Το πάρκο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2024, από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ. Σε αυτό περιλαμβάνονται εκτός από τα κλασικά παιχνίδια και η δημιουργική απασχόληση, ενώ άπαντες, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο πατινάζ και να κάνουν βόλτες στο παγοδρόμιο, να απολαύσουν τον καφέ τους, να δοκιμάσουν ζεστό κρασί αλλά και λουκουμάδες, όπως και να ψωνίσουν χειροποίητα γλυκά και δωράκια για τους αγαπημένους τους, ενόψει των γιορτών.

«Ο κόσμος μπορεί να πηγαίνει ελεύθερα, να πάει στο Πάρκο, τα παιδιά να χαρούν, να φωτογραφηθούν στον στολισμένο χώρο και παράλληλα μπορούν να αγοράσουν κάτι και κυρίως από το περίπτερο που φτιάχνουν οι εθελοντές μαζί με τους μαγείρους, του «άρτου αγάπης», σε γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικά είδη, τα οποία διατίθενται ώστε να ενισχυθεί η φιλανθρωπική δραστηριότητα. Το έργο αυτό που κάνει ο δεσπότης μας, είναι πρωτοποριακό και γίνεται με πολύ αγάπη», επισημαίνει στο thebest.gr o πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητρόπολης Πατρών π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Πάρκο της Αγάπης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις