Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμπίρι: Πιο κοντά στην οικοδόμηση του πεντάστερου ξενοδοχείου στο πρώην «Mediterranee»

Φωτ. αρχείου unsplash

Φωτ. αρχείου unsplash

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

O σχεδιασμός του project έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία του πεντάστερου ξενοδοχείου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή Λαμπίρι Αιγιαλείας εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το «Mediterranee» καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδια και κατατίθενται τα απαραίτητα έγγραφα για να εγκριθούν οι άδειες οικοδόμησης της μονάδας. 

Πρόκειται για μεγάλη επένδυση της εταιρείας Azur Selections, μίας εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, κυρίως ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων, ακολουθώντας το μοντέλο leasing και subleasing.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος Δημήτρης Παπακωστόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, «ο σχεδιασμός του project έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ετοιμάζονται τα τελικά σχέδια για να αρχίσουν οι εργασίες για τις άδειες. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος θα έχουμε καταθέσει τα αιτήματα προκειμένου να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες. Από εκεί και πέρα μετά από 4-5 μήνες και μετά από μεγάλους ελέγχους θα προχωρήσουν τα έργα. Η οικοδομική άδεια θα εκδοθεί στη βάση των 20.000 τ.μ. ».

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Project που θα γίνουν στην Αχαΐα. Ο προϋπολογισμός είναι περίπου 40.000.000 ευρώ.

Όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Παπακωστόπουλος, «όταν θα ολοκληρωθεί το έργο σαφώς θα συντελέσει στην οικονομική αναβάθμιση της περιοχής όλης της Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες θα είναι άνθρωποι από όλο το κόσμο. Τώρα δουλεύουμε για να δούμε πιο μοντέλο θα ακολουθηθεί. Ο χώρος θα είναι πράσινος, γεμάτος νερά και φιλικός προς το περιβάλλον, απόλυτα οικολογικός. Θα υπάρχουν καταλύματα και σουίτες που θα μπορεί κανείς να μένει όλο το χρόνο, θα μισθώνονται σε ανθρώπους από το εξωτερικό.

Ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταθέσουμε τις αιτήσεις και να εκδοθούν οι αρμόδιες άδειες. Θεωρούμε ότι θα εκδοθούν σε 10 μήνες περίπου. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση η οποία θα πάρει περίπου δύο χρόνια».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις