Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμπίρι: Πεντάστερο ξενοδοχείο 12μηνης λειτουργίας στο πρώην «Mediterranee»- Πότε θα είναι έτοιμο

Φωτό αρχείου unsplash.

Φωτό αρχείου unsplash.

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πρόκειται για μεγάλη επένδυση της εταιρείας Azur Selections

Σε δύο με τρία  χρόνια υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το πεντάστερο  ξενοδοχείο που θα δημιουργηθεί στην περιοχή Λαμπίρι Αιγιαλείας εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το «Mediterranee».

Πρόκειται για μεγάλη επένδυση της εταιρείας Azur Selections, μίας εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, κυρίως ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων, ακολουθώντας το μοντέλο leasing και subleasing.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος Δημήτρης Παπακωστόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, «εξειδικευόμαστε στον τομέα των επενδύσεων, δραστηριοποιούμαστε στο εξωτερικό από το 2013. Όταν μάθαμε ότι υπάρχει ο διαγωνισμός για το κτήμα στο Λαμπίρι ενημερώσαμε τους επενδυτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε και προσπαθήσαμε να φέρουμε επενδυτές στην Αχαΐα.

Ήρθαν διάφοροι επενδυτές, αυτός στον οποίο πέρασε τελικά το οικόπεδο είδε ότι πρόκειται για ένα παρθένο και ανεκμετάλλευτο μέρος που μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στη βόρεια Πελοπόννησο. Αποφάσισε να συμμετέχει στο διαγωνισμό με σκοπό τη δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο δε θα είναι ανοιχτό μόνο κατά την τουριστική περίοδο, θα είναι 12μηνης διάρκειας και θα οικοδομήσουν 20.000 τ.μ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα Project που θα γίνουν στην Αχαΐα. Ο προϋπολογισμός είναι περίπου 40.000.000 ευρώ.

Όταν θα ολοκληρωθεί το έργο σαφώς θα συντελέσει στην οικονομική αναβάθμιση της περιοχής όλης της Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες θα είναι άνθρωποι από όλο το κόσμο. Τώρα δουλεύουμε για να δούμε πιο μοντέλο θα ακολουθηθεί

Ο χώρος θα είναι πράσινος, γεμάτος νερά και φιλικός προς το περιβάλλον, απόλυτα οικολογικός. Θα υπάρχουν καταλύματα και σουίτες που θα μπορεί κανείς να μένει όλο το χρόνο, θα μισθώνονται σε ανθρώπους από το εξωτερικό.

Ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταθέσουμε τις αιτήσεις και να εκδοθούν οι αρμόδιες άδειες. Θεωρούμε ότι θα εκδοθούν σε 10 μήνες περίπου. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση η οποία θα πάρει περίπου δύο χρόνια.

Την επένδυση κάνει η εταιρεία Azur Selection και σίγουρα στο όνομα του ξενοδοχείου θα υπάρχει το «Azur» ενώ μεγάλος επενδυτής της εταιρείας είναι ο Γιώργος Αρβανιτάκης.  Πρόκειται για μία εταιρεία  που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις