Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύ...

Στο αμφιθέατρο Α' της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Α' της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών για σκύλους

O Οργανισμός Safety Project και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Πάτρας, παρουσίασε σήμερα για πρώτη φορά το Εξειδικευμένο, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους, υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών! Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρωτοπόρος στην εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους από την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Κ9) που διαθέτει.

Στόχος του προγράμματος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου να δράσει έγκαιρα και αποτελεσματικά σε μία έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει στο κατοικίδιό του.

Οι Πρώτες Βοήθειες σε σκύλο είναι απλές ενέργειες που μπορεί και πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε με σκοπό την αποκατάσταση των ζωτικών λειτουργιών του σκύλου που κινδυνεύει, τη διαφύλαξη της ζωής του και την αποτροπή της επιδείνωσης της κατάστασής του και τη μείωση του πόνου μέχρι να αναλάβει ο κτηνίατρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις