Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κασσελάκης: Σήμερα στα Καλάβρυτα - Χθες "αιφνιδιασμός" στην Αιτωλοακαρνανία

Κασσελάκης: Σήμερα στα Καλάβρυτα - Χθες ...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί σήμερα στις εκδηλώσεις για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τους πολίτες συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς χθες Τρίτη  βρέθηκε σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες.

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν είχε ενημερώσει κανένα για αυτή την κίνηση του. Ούτε την Νομαρχιακή Επιτροπή, ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τους βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Εν τω μεταξύ σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση υιοθέτησε τα μέτρα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού».

 

Στα Καλάβρυτα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης σήμερα θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την 80ή επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. 

Θα παραστεί στις επιμνημόσυνες δεήσεις στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της μαρτυρικής πόλης και στη συνέχεια στο Μνημείο του τόπου εκτέλεσης Καλαβρυτινών όπου θα καταθέσουν στεφάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις