Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα Ενωμένη: «Είμαστε πάντα δίπλα στο επιχειρείν»

Πάτρα Ενωμένη: «Είμαστε πάντα δίπλα στο ...

H ανακοίνωση για την εκδήλωση με θέμα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα

Η δημοτική παράταξη Πάτρα Ενωμένη σε ανακοίνωσή της για την εκδήλωση με θέμα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα αναφέρει:

"Η ανοικτή εκδήλωση με θέμα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα, την οποία είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο ξενοδοχείο «Μy Way» της Πάτρας, έθεσε έναν ξεκάθαρο δρόμο τον οποίον επιβάλλεται να ακολουθήσουμε: Η ενίσχυση του «επιχειρείν» θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Οι συγκρίσεις με άλλους Δήμους της χώρας, που μοιραία έγιναν στη διάρκεια της ημερίδας, δείχνουν ότι οφείλουμε στην πόλη μας να εκμεταλλευτούμε το δραστήριο δυναμικό της, την καινοτομία και την έρευνα στοχεύοντας στην εξέλιξη και στην πρόοδο απορρίπτοντας ιδεοληψίες και αγκυλώσεις.

Όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει, μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, η περιοχή μας θα εκτιναχθεί στο μέλλον και οι κάτοικοί της θα βελτιώνουν συνεχώς το εισόδημα και την ποιότητα της ζωής τους.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εκδήλωση, καθώς και στους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους. Ακούμε τους ειδικούς και τους συμπολίτες μας από τον χώρο του «επιχειρείν» και είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις