Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: Μέτρα - ημίμετρα μιας πανικόβλητης κυβέρνησης που δεν θέλει να βάλει το “μαχαίρι ως το κόκκαλο” για την οπαδική βία

Ν. Νικολόπουλος: Μέτρα - ημίμετρα μιας π...

Δήλωση του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας

Με αφορμή το «καυτό» θέμα της οπαδικής βίας, που τα τελευταία 24ωρα έχει συνταράξει και απασχολεί έντονα την πανελλήνια κοινή γνώμη, μετά τα δραματικά γεγονότα στο Ρέντη έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», αναφορικά με τα «μέτρα» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και την όλη διαχείριση προβλήματος από πλευράς της, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

 «Τα μέτρα αποδεικνύονται κατώτερα του αναμενομένου. Ούτε καν ως «ημίμετρα» μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς δεν ακουμπούν στο ελάχιστο τη ρίζα του προβλήματος. 

 Θλίψη και οργή και, ακόμα χειρότερα, μεγαλύτερη ανασφάλεια από πριν, προκαλεί η εικόνα των άβουλων και τρομοκρατημένων Υπουργών, πανικοβλημένων σε υπέρμετρο βαθμό, κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης για την οπαδική βία. Το να ομιλούν τα κόμματα εξουσίας μόνον για οπαδική βία κουκουλοφόρων και ψευτοαναρχικών, αποτελεί τουλάχιστον ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Διότι το Φαινόμενο και ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ υπάρχουν εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς τους και της έλλειψης πολιτικής βούλησης ώστε να δώσουν οριστική λύση.

Μια λύση η οποία δεν χρειάζεται «μαγικά ραβδιά» καθώς έχει ήδη εφαρμοστεί επιτυχώς σε όλα τα άλλα κράτη.Χρειάζεται, όμως, η όποια κυβέρνηση, εν προκειμένω η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να θελήσει να «σπάσει αυγά». Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λοιπόν. 

 Όλα τ’ άλλα είναι απλώς «στάχτη στα μάτια» των πολιτών, μέχρι να «περάσει κι αυτό» και η κυβέρνηση να μην θίξει συμφέροντα αλλά να περάσει «άβρεχη» και «αλώβητη», και από αυτό το εμπόδιο!

 Επιβάλλεται να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση εάν όντως παρουσιάστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, το διάγραμμα ροής που οδήγησε στη δολοφονική ενέργεια, στο οποίο φαινόταν ξεκάθαρα η διασύνδεση επιχειρηματικών συμφερόντων με την επίθεση στην αστυνομία και εάν προσκομίστηκαν ατράνταχτα στοιχεία που έδειχναν ότι η συγκεκριμένη επίθεση ήταν οργανωμένη και ενώ δεν είχε προηγηθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τα ΜΑΤ.

Ασφαλώς και εσείς οι συναρμόδιοι υπουργοί γνωρίζετε ότι η “προπόνηση” των εγκληματιών αυτών γίνεται με την ιδιότητα τους ως γνωστών - δήθεν άγνωστων - σε εσάς κουκουλοφόρων.

Εν κατακλείδι:

Κλείνετε τα ματιά και τα αυτιά για να παριστάνετε τους προοδευτικούς και ανέχεστε και ανεχθήκατε τα διαχρονικά τους ειδεχθή πολλά εγκλήματα (Μαρφίν κτλ).
Για χρόνια τους ανέχεστε να προσπαθούν να κάψουν αστυνομικούς.
Πρέπει επιτέλους να θεσπιστεί αυστηρότατη ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμης σε όποιον υποψήφιο δολοφόνο φέρει μολότοφ ή άλλα δολοφονικά παρόμοια όπλα, ανεξάρτητα αν τα χρησιμοποιήσει και πολύ μάλλον όταν τα χρησιμοποιεί

 Έχετε καθήκον και υποχρέωση να απαλλάξετε την Ελληνική κοινωνία από τους εγκληματίες αυτούς
Απαντήστε, επίσης, στον ελληνικό λαό: γιατί τους καλύπτετε,(γιατί άραγε;), για πάρα πολλά χρόνια;
Ακόμα και αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί θα πρέπει να χάνουν άμεσα το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, καθώς και να φυλακίζονται άμεσα, οι αποδεδειγμένα οργανωτές των αναρχικών αυτών κουκουλοφόρων, οι υποκινητές καταλήψεων περιουσιών Ελλήνων και σχολείων και παρόμοιων ενεργειών.
Ντροπή πια σε μια χώρα με αρχηγό κόμματος να υποκινεί την κατάληψη περιουσιών ελλήνων ή χώρων ανωτάτων ιδρυμάτων κτλ.
Αυτοί είναι “δολοφόνοι” της Ελληνικής κοινωνίας και θα έπρεπε, όχι μόνον γι αυτά, να ήταν φυλακή και όχι στη Βουλή πριν από πολλά χρόνια…

 

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις