Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Επεισόδια Ρέντη: Μια πρόταση και μια ευχή από τον Θ. Κανελλόπουλο

Επεισόδια Ρέντη: Μια πρόταση και μια ευχ...

Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΣΠΕΠ

Στα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 30χρονου αστυνομικού από 18χρονο οπαδό, αναφέρετε σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θόδωρος Κανελλοπουλος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  "Όλος ο φίλαθλος κόσμος αλλά και η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί αηδιασμένη τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν τον αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο γήπεδο του Ρέντη για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Με την παρούσα σημερινή δημόσια παρέμβασή μου, δεν θα ήθελα να διατυπώσω τις απόψεις μου σχετικά με την οπαδική βία, τις ευθύνες και τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε όλοι.
Θα ήθελα σήμερα με την ανάρτησή μου αυτή, ως άνθρωπος του αθλητισμού, να προτείνω και να καλέσω δημόσια το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, εάν αποφασίσει την επανάληψη του αγώνα να μην γίνει χωρίς θεατές.
Αλλά με συγκεκριμένους θεατές.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων βόλεϊ της Αττικής στην κερκίδα, φορώντας την φανέλα των ομάδων με την οποία αγωνίζονται...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports