Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημερίδα στην Πάτρα για την Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα

Ημερίδα στην Πάτρα για την Επιχειρηματικ...

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00

Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην Δυτική Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00, στο MY WAY HOTEL & EVENTS (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16), στην Πάτρα.

Την ημερίδα διοργανώνει η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων επιχειρηματικότητας που υλοποιεί η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΔΕ ως ΕΦΔ. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τη διαχείριση, την πορεία υλοποίησης και το κλείσιμο των έργων του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020» (ενταγμένες δράσεις, αποτελέσματα, κ.λπ.) και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανάπτυξη/ στήριξη της επιχειρηματικότητας και των τοπικών κοινωνιών όπως υλοποιείται μέσα από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».

Θέματα που θα αναπτυχθούν μεταξύ άλλων είναι «Δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ 2014-2020» , «Δράσεις για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία από το Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2021-2027» και «Επιχειρηματικότητα και ψηφιακός μετασχηματισμός». Η εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με συζήτηση μεταξύ στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης «Δυτική Ελλάδα» 2014 – 2020, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκπροσώπων εταιρειών που ωφελήθηκαν των δράσεων για την επιχειρηματικότητα και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συνάντηση γνωριμίας & επαγγελματικής δικτύωσης (closing networking drink), στον ίδιο χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις