Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: "Οι εμπορικές - οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας Ερζεγοβίνης και οι προοπτικές ανάπτυξής τους"

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: "Οι εμπορι...

Παρουσία του Πρέσβη Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, Dragan Vukovic η εκδήλωση

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Οι εμπορικές - οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας Ερζεγοβίνης και οι Προοπτικές Ανάπτυξής τους" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12μμ στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα.

Κεντρικά θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν οι εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, οι εξαγωγικές προοπτικές, οι επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες ενώ θα παρουσιαστούν τα περιθώρια βελτίωσης των διμερών εμπορικών μας σχέσεων με στόχο να αυξηθούν κατά το μέγιστο δυνατό οι εξαγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκης και ο Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, D.Vukovic, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας, Φ. Ζαΐμης, ο τ. Πρέσβης της Ελλάδας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Δ. Παπανδρέου και ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Προϊστάμενος Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Πρεσβείας Σεράγεβο,Γ.  Τοσούνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φ. Ζαΐμης, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την εν λόγω εκδήλωση προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας να λάβουν μέρος προκειμένου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην αγορά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις