Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παραλία - Spoiler: Γνωστή τραγουδίστρια “εισβάλλει” στη σειρά με τραγούδι-έκπληξη

Παραλία - Spoiler: Γνωστή τραγουδίστρια ...

Το κομμάτι που θα ερμηνεύσει

Μια εμφάνιση-έκπληξη έρχεται στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ “Η Παραλία”, στο επεισόδιο της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023.

Ο λόγος για τη δημοφιλή τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, η οποία με την εξαιρετική φωνή της, θα ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τη σειρά και για τη νεαρή καλλιτέχνη.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Σκορπιός”. Τη μουσική έγραψε ο Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος) και τους στίχους η Ουρανία Πατέλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Alex Sid, εκτός από τον ρόλο ενός εκ των χίπηδων που υποδύεται, έχει γράψει μαζί με τον Δημήτρη Νάσιο (Quasamodo) και το τραγούδι των τίτλων αρχής της δραματικής σειράς.

Το νέο τραγούδι «Σκορπιός» θα γίνει διαθέσιμο στο YouTube από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.

Ακολουθεί η περίληψη του επεισοδίου 60 της “Παραλίας”, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023:

Στην Αθήνα, η ζωή του Χάρι και της Υπατίας διαταράσσεται από ένα ατυχές συμβάν, ανατρέποντας τα δεδομένα της σχέσης τους. Τα προβλήματα και οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν επηρεάζουν τις προσωπικές τους ζωές και θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους. Παράλληλα, στα Μάταλα, η Κερασία αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να κυνηγήσει τα όνειρά της ξεκινώντας μαθήματα ραπτικής. Ο Νικήτας, έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα αποπροσανατολισμού που βίωσε, αποφασίζει να επισκεφτεί τους γιατρούς του Ηρακλείου και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight