Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού - Μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών

Πάτρα: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του ...
Αντιγόνη Γεωργοπούλου

Περιμένουν στις στάσεις χωρίς καμία ενημέρωση

Καθυστερήσεις σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στα δρομολόγια του Προαστιακού της Πάτρας, με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται περιμένοντας στις στάσεις για πάνω από μισή ώρα το κάθε δρομολόγιο και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση.

Μιλώντας στο thebest.gr η Μάρι Παπαγιαννοπούλου επισημαίνει ότι μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη άρχισαν να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω μείωσης της ταχύτητας των συρμών. Όμως μετά και το περιστατικό του εκτροχιασμού του Προαστιακού στη οδό Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη. «Περιμένουμε πάνω από μισή ώρα στις στάσεις, δηλαδή δρομολόγιο που ήταν να φύγει από Άγιο Ανδρέα προς Ρίο στις 15.36 φεύγει στις 16.15.  Σε όλα τα δρομολόγια παρατηρούνται καθυστερήσεις, βιώνουμε μια απίστευτη ταλαιπωρία δίχως ενημέρωση και δίχως σεβασμό» αναφέρει.

Μάλιστα η κ. Παπαγιαννοπούλου μας ανέφερε ότι όσα παράπονα κι αν έχει υποβάλλει στην εταιρία δέχεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα πως η εταιρία προσπαθεί για το καλύτερο.  «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρία αλλά δυστυχώς μου απαντούν με το ίδιο mail, ότι κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις