Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρατήσεις για τα Χριστούγεννα: Υψηλές «πτήσεις» στα Καλάβρυτα, χαμηλές στην Αιγιάλεια

Κρατήσεις για τα Χριστούγεννα: Υψηλές «π...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής των Καλαβρύτων ξεπερνά ήδη το 80%

Με σύμμαχο την χριστουγεννιάτικη διάθεση, χιλιάδες εκδρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τα Καλάβρυτα, τα τριήμερα των γιορτών, με την πληρότητα στα καταλύματα, είκοσι ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, να ξεπερνά το 80%.

Τα Καλάβρυτα, ούτως ή άλλως, ανεξαιρέτως καιρικών συνθηκών, είναι ένας από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς, που προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, με τις κρατήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, μιλώντας στο thebest.gr, επισημαίνει ότι οι πληρότητες είναι εξαιρετικά υψηλές και φέτος με το  ενδιαφέρον των επισκεπτών να  είναι μεγάλο, ακόμα και για την περίοδο των Φώτων.

Δεν είναι, όμως μόνο τα ξενοδοχεία της πόλης των Καλαβρύτων, που γεμίζουν. «Όλα τα καταλύματα της ευρύτερης περιοχής, κινούνται προς το 100% της πληρότητας. Θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είναι  πλήρη».

Η έναρξη της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, αναμένεται να είναι, όπως κάθε χρόνο, ένα από τα μεγάλα ατού τον γιορτών για την περιοχή των Καλαβρύτων. «Το χιονοδρομικό θα αρχίσει να υποδέχεται το κόσμο στις 16 του μήνα, με το άνοιγμα αρχικά του σαλέ και με κάποιες εκδηλώσεις που ετοιμάζει. Είναι ένα συν στην κίνηση στην περιοχή, είτε έχει ρίξει χιόνι είτε όχι. Όμως, υπάρχουν και άλλα μέρη που επισκέπτεται ο κόσμος, ενώ τις ημέρες των γιορτών και τα Καλάβρυτα έχουν χρώμα Χριστουγεννιάτικο, με μουσικές και ιδιαίτερο στολισμό».

Χαμηλές «πτήσεις» στην Αιγιάλεια

Φέτος, μπορεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Αίγιο, να έχει αναπτύξει μια μεγάλη δυναμική, ωστόσο, όπως λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της περιοχής της Αιγιάλειας Χρήστος Κανέλλης «δεν υπάρχει κινητικότητα για τις γιορτές. Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι κλειστά λόγω του ότι η σεζόν έχει τελειώσει και παραμένουν μόνο κάποια μέσα στην πόλη του Αιγίου, που η πληρότητά τους είναι πολύ χαμηλή».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις