Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Νέες προκλήσεις για τον Γιάννη Καλογερόπουλο

Νέες προκλήσεις για τον Γιάννη Καλογερόπουλο
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ο Πρωταθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής του ΠΟ Πατρών, Γιάννης Καλογερόπουλος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας που έγινε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Αγωνιζόμενος με τα χρώματα της εθνικής ομάδας κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό σπριντ και τη δεύτερη θέση 200 sprint και όλα αυτά κάνοντας προπόνηση στους δρόμους της Κυπαρισσίας από όπου κατάγεται και της Πάτρας, καθώς το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ έκλεισε λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος ολοκλήρωσε με την Εθνική Ομάδα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας την προετοιμασία του για τους επόμενους αγώνες με τον πρώτο μεγάλο αγώνα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 10 Ιανουαρίου, αλλά και το grand prix της Πολωνίας.

Σε δηλώσεις του στο sportin.gr είπε:
«Οι συνθήκες προετοιμασίας στην Βουλγαρία ήταν ιδανικές. Από τις 40 μέρες που βρίσκομαι στην Φιλιππούπολη, μόνο την τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολα λόγω του υπερβολικού κρύου».

Ο  Γιάννης Καλογερόπουλος ταξιδεύει την Τρίτη με την Εθνική Ομάδα για να συμμετάσχει στο Grand Prix του Pruszkow της Πολωνίας. Εκεί θα αγωνιστεί στο Sprint και το Keirin.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports