Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης συνάντησε την Αθηνά Παπαχρήστου που δώρισε το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης συνάντησε την Αθηνά...

"Μία γυναίκα με μεγαλείο ανθρωπιάς"

Tην κυρία Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία με περίσσευμα αγάπης και ψυχής δώρισε ένα ολοκαίνουριο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Η κα Αθηνά άνοιξε το σπίτι της και υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τον κ. Σκιαδαρέση και στελέχη της παράταξης, μεταξύ των οποίων και δύο γιατροί, η Μαρία Μπούση νεοεκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Νίκος Φιλιώτης από την Π.Ε. Αχαΐας, οι οποίοι μάλιστα, εκφράζοντας την βαθιά τους ευγνωμοσύνη δήλωσαν πως θα βρίσκονται πάντα δίπλα στην ηλικιωμένη γυναίκα, προσφέροντας τις ιατρικές τους υπηρεσίες, όποτε κι αν τους χρειαστεί.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκιαδαρέσης της προσέφερε μία εικόνα του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Αγίου Ανδρέα και της εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη σπουδαία της προσφορά στην τοπική κοινωνία.

«Στις ρυτίδες του προσώπου της κυρίας Αθηνάς είναι χαραγμένη η βαθιά της πίστη στον άνθρωπο. Σ’ αυτήν που πρέπει να έχουμε όλοι και κυρίως, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά. Με την σπουδαία αυτή, κίνηση η κυρία Αθηνά μας έδειξε το δρόμο, παραδίδοντας μαθήματα ελπίδας και δύναμης ότι η κοινωνία μας πρέπει να είναι πάντα μπροστά. Έστειλε όμως και ένα ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία, ότι έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και οικονομική στήριξη των δομών υγείας, οι οποίες χρειάζονται ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό. Η επίσκεψή μας και η συνάντηση μαζί της για να της μεταφέρουμε και το δικό μας ευχαριστώ ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε απέναντι σε μία γυναίκα που με μεγαλείο ανθρωπιάς από το υστέρημά της προσέφερε ανακούφιση στους πάσχοντες!», ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις