Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Τα χιόνια έφεραν κόσμο στο Χιονοδρομικό, αλλά… χωρίς παγοπέδιλα- Στις 16 η έναρξη

Καλάβρυτα: Τα χιόνια έφεραν κόσμο στο Χι...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον χειμώνα

Το πρώτο χιόνι έπεσε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον χειμώνα.

«Αυτά τα χιόνια χρησιμοποιούνται κυρίως ως υπόστρωμα για να υποδεχθούν τα επόμενα. Το λαμβάνουμε ως μήνυμα γιατί δείχνει ότι ο χειμώνας είναι εδώ και κάνει και τον κόσμο να έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, ξέροντας ότι θα βρει χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο» επισημαίνει ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων Αλέξης Άγριος. «Περιμένουμε και τα επόμενα χιόνια, που πλέον θα έχουν ένα υπόστρωμα να πατήσουν και να ξεκινήσουμε τη λειτουργία μας, όσο πιο νωρίς γίνεται. Οπότε προσδοκούμε με τα χιόνια του Δεκεμβρίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, αν αυτά είναι ικανοποιητικά και επαρκή, γιατί ακόμα δεν έχουμε κάποια μετεωρολογική εικόνα για το πως θα κινηθεί ο καιρός το Δεκέμβριο».

Οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνισή τους

Μπορεί το Χιονοδρομικό Κέντρο να μην έχει ανοίξει ακόμα τις πύλες του, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αρκετή επισκεψιμότητα, ειδικά τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Γενικότερα, κάθε φορά που πέφτει χιόνι, ο κόσμος θέλει να έρθει στο Χιονοδρομικό, για να το δει, να παίξει χιονοπόλεμο, να βγάλει φωτογραφίες, να περιηγηθεί στο βουνό και το χιόνι που έχει πέσει τώρα, αναπτερώνει πολύ και τους ξενοδόχους και το ηθικό της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων, γιατί είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να την επισκεφθούν».  

Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και οι εκδηλώσεις

Πότε θα ανοίξει τις πύλες του, το Χιονοδρομικό Κέντρο; Ο κ. Άγριος, αναφέρει ότι η λειτουργία του θα ξεκινήσει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και για τότε είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα εγκαίνια του νέου αναβατήρα Αχιλλέα. «Πρόθεσή μας, φέτος, τις ημέρες των Χριστουγέννων είναι να υπάρξουν κάποιες βραδιές στο σαλέ με live μουσική με μια πολύ γνωστή καλλιτέχνη. Μια βραδιά που θα συνδυαστεί με φαγητό κ.τ.λ. ενώ θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και άλλες εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι να έχουμε ένα γεμάτο χειμώνα και κάθε σαββατοκύριακο και αργία, να είμαστε γεμάτοι δράσεις, ώστε ο κόσμος να μην χάνει το κίνητρό του και να θέλει να μας επισκεφθεί και να μας ξαναεπισκεφθεί».

ΦΩΤΟ: Kalavrytanews.com

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις