Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιμ Κέον Χι: Η Πρώτη Κυρία της Ν. Κορέας είναι 51 ετών και δείχνει τριαντάρα - Ποια είναι τα μυστικά της

Κιμ Κέον Χι: Η Πρώτη Κυρία της Ν. Κορέας...

Για να διατηρείται έτσι

Η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας Κιμ Κέον Χι βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μαζί με τον σύζυγό της Γιουν Σουκ-Γέολ, φιλοξενούνται από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα.

Όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση στα social media είναι ότι η κυρία Χι - πρώην επικεφαλής εταιρείας σχεδιασμού καλλιτεχνικών εκδηλώσεων-, είναι 51 ετών και μοιάζει τουλάχιστον πολύ νεότερη.

Μιλώντας στο Femail, ένας αισθητικός δερματολόγος αποκάλυψε ότι η «αξιοσημείωτη εμφάνιση της κυρίας Κιμ που αψηφά την ηλικία» θα μπορούσε ενδεχομένως να «αποδοθεί σε έναν συνδυασμό διαφόρων θεραπειών».

Η δερματολόγος Einas Mousa, δήλωσε σχετικά: «Τα fillers και τα botox συνηθίζονται για να επιτευχθεί μία πιο φρέσκια εμφάνιση χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και στην αποκατάσταση του όγκου, δίνοντας μια φυσικά νεανική εμφάνιση».

Η λαμπερή εμφάνιση της Χι οφείλεται επίσης στο «ελάχιστο μακιγιάζ» που χρησιμοποιεί, αλλά και στην πολύ καλή περιποίηση που κάνει στην επιδερμίδα της.

«Η λαμπερή επιδερμίδα της Πρώτης Κυρίας θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μιας ειδικής ρουτίνας περιποίησης, που ενδεχομένως περιλαμβάνει ιατρικού επιπέδου περιποίηση προσώπου και προηγμένα προϊόντα περιποίησης. Εκτός από τις επαγγελματικές θεραπείες, παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και η σωστή ενυδάτωση, συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης», είπε η Einas.

Η Laura Kay, ειδική σε θέματα ομορφιάς σχολίασε ότι η Χι εμφανίστηκε «ζωντανή, λαμπερή και απόλυτα φυσική». Η ίδια εξήγησε: «Η "Undone beauty" είναι μια αυξανόμενη τάση και η Κιμ Κέον Χι χρησιμοποιεί ελάχιστο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια και τα χείλη της. Τα μαλλιά της είναι πάντα απλά χτενισμένα για να μην αποσπάται η προσοχή από τη λαμπερή επιδερμίδα της. Με λεπτές επεμβάσεις, μπορείτε κυριολεκτικά να γυρίσετε το ρολόι πίσω και να δείχνετε νεανική και φρέσκια. Η Πρώτη Κυρία προφανώς και έχει πρόσβαση στις καλύτερες μεθόδους και φαίνεται ότι έχει κάνει fillers και botox, καθώς το δέρμα της φαίνεται ελαφρώς τεντωμένο. Η καθημερινή ρουτίνα της επιδερμίδας της είναι για εκείνη προτεραιότητα, ενώ τα ακριβά προϊόντα περιποίησης αποτελούν μέρος των μυστικών ομορφιάς της. Φαντάζομαι ότι επενδύει σε προηγμένα peeling και θεραπείες με λέιζερ για να δείχνει η επιδερμίδα της φρέσκια και υγιής».\

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight