Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Έκτακτο δελτίο αύριο – «Δύο διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρα μας αυτή την εβδομάδα»

Καιρός: Έκτακτο δελτίο αύριο – «Δύο διατ...

Ενισχύεται το σενάριο με χιόνια, σφοδρούς ανέμους και δυνατές βροχές το Σαββατοκύριακο

 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού προανήγγειλε για την Τετάρτη ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς, κάνοντας λόγο για δύο κακοκαιρίες μέσα σε μία εβδομάδα. 

Στην ανάρτησή του για την επιδείνωση του καιρού και τις δύο κακοκαιρίες μέσα σε λίγες ημέρες, ο κ. Κολυδάς γράφει: «Δύο διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρα μας αυτή την εβδομάδα . Η πρώτη την Τετάρτη και η δεύτερη το Σαββατοκύριακο.

Το μεσημέρι θα εκδοθεί προειδοποίηση για το πρώτο σύστημα που θα επηρεάσει την Τετάρτη κυρίως τα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο & τα Δωδεκάνησα».

Νωρίτερα ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για σενάριο με με χιόνια, σφοδρούς ανέμους και δυνατές βροχές, το οποίο ενισχύεται.

Στο εν λόγω σενάριο προβλέπεται σοβαρή πανβαλκανική-πανελλαδική επιδείνωσης του καιρού από ένα πολύ γρήγορα κινούμενο αλλά ιδιαίτερα δραστήριο και βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου. 

 Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι και όχι μόνο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπόλοιπα Βαλκάνια έχετε υπόψη σας σας παρακαλώ να παρακολουθείτε τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα, συνιστά ο μετεωρολόγος. 

Ολόκληρη η ανάρτησή του: 

«Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι και όχι μόνο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπόλοιπα Βαλκάνια έχετε υπόψη σας σας παρακαλώ να παρακολουθείτε τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα, καθώς ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο πρόσκαιρης αλλά σοβαρής πανβαλκανικής-πανελλαδικής επιδείνωσης του καιρού από ένα πολύ γρήγορα κινούμενο αλλά ιδιαίτερα δραστήριο και βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο και θα μπορούσε να φέρει έστω και για κάποιες ώρες σφοδρούς ανέμους σε στεριά και θάλασσα, τοπικά δυνατές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, η ακριβής τροχιά του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εντελώς!». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις