Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απεργία σε εμπορικά, κομμωτήρια και ταξί την Τετάρτη

Πάτρα: Απεργία σε εμπορικά, κομμωτήρια κ...

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Απεργούν την Τετάρτη 22/11/2023, οι ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των κλάδων, απέναντι στο φορολογικό νομοσχέδιο τεκμαρτής φορολόγησης.

Στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί και στο πλαίσιο της κινητοποίησης, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, όπως επίσης, τα αρτοποιεία, τα κομμωτήρια, τα καταστήματα εστίασης, ενώ χειρόφρενο τραβούν και τα ταξί.

οι εκπρόσωποι των βασικότερων φορέων που πρωτοστατούν στις αντιδράσεις κατά του επίμαχου νομοσχεδίου, τόνισαν ότι θα προχωρήσουν μέχρι την απόσυρσή του και την επαναδιαπραγμάτευσή του με την κυβέρνηση.

Η δημοτική αρχή της Πάτρας, εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης που αναφέρεται σε «ληστρική φορολογική πολιτική».

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη κινητοποίηση, στην πλατεία Γεωργίου, στις 10:30 π.μ.

Τραβούν χειρόφρενο και τα ταξί
Στις κινητοποιήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών στην Πάτρα, λαμβάνουν μέρος και οι ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές των ταξί.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία μεταφορά για το κοινό από τις 5 το πρωί της Τετάρτης έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης, με εξαίρεση ασθενείς που χρειάζονται μεταφορά σε νοσοκομείο.

Δρομολόγια δεν θα γίνουν ούτε για τους μαθητές.

 Σχετική ενημέρωση έχει γίνει τόσο προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και προς τους γονείς των μαθητών που μετακινούνται προς και από τα σχολεία τους με ταξί.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μηχανικών την Τετάρτη 22-11-2023 στις κινητοποιήσεις ενάντια στον οριζόντιο τρόπο επιβολής μέτρων για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις