Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

ΑΠΣ Σοπωτού: Η επίσημη παρουσίαση

ΑΠΣ Σοπωτού: Η επίσημη παρουσίαση

Θα δώσει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της B' ΕΣΚΑ-Η

Παρά τα συνεχιζόμενα οικονομικά & κοινωνικά προβλήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, με πίστη στις βασικές αρχές της ευγενούς άμιλλας καi του "ευ αγωνίζεσθαι" η ομάδα basket του ΑΠΣ Σοπωτού δηλώνει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της B' ΕΣΚΑ-Η.
Σε σχετική της ανακοίνωση η ομάδα του Σοπωτού, αναφέρει: Στο όμορφο και φιλόξενο all day café snack bar Θεατράκι, Theatraki Cafe -official- στην Μαρίνα της Πάτρας, με την μαγευτική θέα στην θάλασσα, την μοναδική ποιότητα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση, έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας. Σε άριστο κλίμα, παλιοί και νέοι συμπαίκτες μοιράστηκαν εμπειρίες και προβληματισμούς, συζήτησαν τους στόχους και το πλάνο για την νέα χρονιά, ενώ παράλληλα απόλαυσαν την εξαιρετική φιλοξενία.
Με βασικό στόχο την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό που αποτελεί μια ιδανική διέξοδο από τα προβλήματα & τα άγχη και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βλέπουμε την οικογένεια του ΑΠΣ Σοπωτού να μεγαλώνει! Κάθε παιδί που θα αφήσει πίσω την απομόνωση των ψηφιακών συσκευών και θα έρθει στο γήπεδο να κοινωνικοποιηθεί, να αγωνιστεί, να χάσει και να μάθει, να κερδίσει και να χαρεί, είναι για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Καλωσορίζουμε φέτος τους αθλητές (αλφαβητικά):
Αλαβέρα Γιάννη,
Δελάρτα Μιχάλη,
Ευσταθόπουλο Πέτρο,
Κορμπάκη Παναγιώτη,
Κυριαζή Δημήτρη,
Μάρκο Χρήστο,
Μπαμπατσια Στέργιο
Σώκο Βασίλη,
Τριανταφύλλου Ιγνάτιο,
Τσιρώνη Ανδρέα...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports