Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στον 4...

Οι χρόνοι των αθλητών του Πατρινού Συλλόγου

Με απόλυτη επιτυχία συνοδεύτηκε η πολυπληθής παρουσία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου 2023 στον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ.
Στο αγώνισμα των 42.195μ, οι Μαραθωνοδρόμοι του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» ανταποκρίθηκαν για μια άλλη φορά σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, κάνοντας υπερήφανους τους εαυτούς τους και τον Σύλλογό μας. Για τους μυημένους στο αγώνισμα του Μαραθωνίου και ειδικότερα στην ιστορική Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή (που θεωρείται ίσως η δυσκολότερη του κόσμου), μεγαλύτερη σημασία έχει κανείς να αντικρίσει το Παναθηναϊκό Στάδιο και να τερματίσει μέσα σε αυτό, πάρα ο ίδιος ο χρόνος καθαυτός, η ατομική επίδοση, τα οποία, βέβαια, εφόσον μπορούν να συνδυαστούν, δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα χαράς και ικανοποίηση.
Από τον Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» τερμάτισαν πανάξια όλοι όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, πολλοί, μάλιστα, βελτίωσαν και την ατομική τους επίδοση στην αυθεντική διαδρομή. Ανάμεσα σε αυτούς που το επέτυχαν συγκαταλέγεται και η Κατερίνα Πρισακάρου που, λόγω της περιπέτειάς της σε πρόσφατο αγώνα, απείχε από την απαιτητική προετοιμασία για σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports