Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιχάλης Κατσούρης: DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη και γενετικό υλικό του θύματος σε ένα από τα μαχαίρια

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Από το σημείο της συμπλοκής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός στα επεισόδια στο γήπεδο της ΑΕΚ που προκλήθηκαν από Κροάτες χούλιγκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε δείγμα DNA του πρόσφατα συλληφθέντα έλληνα οπαδού σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές αλλά και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Ο 35χρονος Έλληνας συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα καθώς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του. 

Ο 35χρονος Έλληνας είχε κληθεί για να καταθέσει στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (09.11.23) στην περιοχή της Κυψέλης, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, ο ίδιος έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διότι σε βάρος του εκκρεμεί η υπ’ αριθ. 950 από 13-06-2023 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για παράβαση του άρθρου 41ΣΤ1γ-2β του Ν.2725/1999, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή (700) εφτακοσίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι η ποινή δεν αναστέλλεται – δεν μετατρέπεται και τυχόν ασκηθείσα έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων & Βουλευμάτων, η οποία εξέδωσε την υπ’αριθ. 1494/2023 από 09-11-2023 παραγγελία για φυλάκιση κατάδικου στις φυλακές Ναυπλίου.

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις