Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στο Πετρωτό- Στις 3 το βράδυ, το βουνό άρχισε να κατηφορίζει στην αυλή τους! ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στο Πετρωτό- Σ...

Αιτία, ένας αγωγός της ΔΕΥΑΠ που έτρεχε από την Πέμπτη

Πνίγηκαν στη λάσπη οι ιδιοκτήτες σπιτιού στο Πετρωτό Πατρών εξαιτίας ενός αγωγού που είχε σπάσει προ ημερών και δεν είχε αποκατασταθεί η βλάβη παρά τις σχετικές εκκλήσεις.

Το σπίτι που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο, βρίσκεται στην οδό Αγίου Αθανασίου, στη Μαυρομαντήλα Πατρών, ακριβώς κάτω από την οδό Πετρωτού.

Στην οδό Πετρωτού την προηγούμενη Πέμπτη είχε σπάσει ο αγωγός της ΔΕΥΑΠ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ανδρέα Δούβρη, η ΔΕΥΑΠ ειδοποιήθηκε άμεσα να αποκαταστήσει τη βλάβη κάτι που δεν συνέβη.

Ο συγκεκριμένος αγωγός όλες τις προηγούμενες ημέρες έτρεχε ασταμάτητα και "πότιζε" την δασική έκταση που υπάρχει κάτω από τον δρόμο.

Αποτέλεσμα ήταν το νερό της βροχής που έπεφτε χθες το βράδυ επί ώρα να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση,ι η δασική έκταση να υποχωρήσει και τα νερά από τον αγωγό να φτάσουν στο σπίτι που βλέπετε.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού άκουσαν ξαφνικά ένα δυνατό θόρυβο και είδαν το βουνό να... κατηφορίζει στο σπίτι τους. Όλη τη νύχτα μάλιστα προσπαθούσαν μόνοι τους να καθαρίσουν το σπίτι από τις λάσπες αφού η πολιτική προστασία τους ενημέρωσε οτι δεν μπορούσε στο συγκεκριμένο σημείο να μπει μηχάνημα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις